Λ. Θρακομακεδόνων 7

Αχαρνές - 13673

210 24 48 629

6983446199

ΔΕΥΤ - ΣΑΒ: 9:00 - 17:30

Βρισκόμαστε στην διάθεση σας

EXALCO ALBIO 109 SUPER THERMO ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Ανοιγόμενα Θερμομονωτικά Συστήματα Αλουμινίου EXALCO ALBIO 109 SUPER THERMO

albio 109 SUPER THERMOΠεριγραφή:

Η Albio 109C Superthermo είναι η κορυφαία σειρά της EXALCO ως προς τα θερμομονωτικά ανοιγόμενα συστήματα. Ο πολύ χαμηλός συντελεστής θερμοπερατότητας (U value) επιτεύχθηκε με προσθήκη μεγαλύτερου πλάτους πολυαμιδίων (34mm), με την προσθήκη νέου θερμομονωτικού υλικού και την τοποθέτηση νέων ελαστικών στεγάνωσης. Η άριστη συμπεριφορά της στη δοκιμή αεροπερατότητας, σε συνδυασμό με τη δυνατότητα χρήσης υαλοπινάκων πάχους υάλωσης έως και 50mm, δίνουν στο σύστημα δυνατότητες επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης. Τοποθετείται μηχανισμός υψηλής ασφάλειας γνωστός ως περιμετρικός μηχανισμός


Εφαρμογές:Μπαλκονόπορτες, παράθυρα και βιτρίνες καταστημάτων. Σταθερά, ανοιγοανακλινόμενα, κ.α.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

1          Κράμα Αλουμινίου:EN AW 6060Τ6, EN 15088:2005

2          Ηλεκτροστατική Βαφή:Σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα QUALICOAT

3          Ανοδίωση:Σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα QUALANOD

4          Ανοχές Διαστάσεων:EN 12020-2

5          Λάστιχα Στεγάνωσης:EPDM / EPDM Foam

6          Θάλαμος:Συμβατό με όλα τα συστήματα πολλαπλών σημείων κλειδώματος

7          Πάχος υαλοπίνακα:26-64mm

10         Θερμοδιακοπή:34mm (PA 6.6, 25%GF)

11         Αεροπερατότητα:Δίφυλλο δοκίμιο 1.40m X 2.20m: Class 4 (EN 1026:2000 / EN 12207:2000)

12         Συντελεστής θερμοπερατότητας Uf:1.5 – 2.0 W/(m2K) (EN 10077-2:2003-10)

13         Υδατοστεγανότητα :Δίφυλλο δοκίμιο 1.40m X 2.20m: Class Ε750 (EN 1027:2000 / EN 12208:2000)

14         Διαστάσεις Kάσας:Πλάτος 82.7-100mm, ύψος 53.1-70 mm

15         Διαστάσεις φύλλου:Πλάτος 85.7mm, ύψος 74.3-96.1mm

16         Αντοχή σε ανεμοπίεση:Δίφυλλο δοκίμιο 1.40m X 2.20m: Class C4 (EN 12211:2000 / EN 12210:2000)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στο διαδίκτυο. Συμφωνώντας αποδεχτείτε τη χρήση των cookies σύμφωνα με την πολιτική cookie.